Vegán, GMO- és gluténmentes Vegán, GMO- és gluténmentes

Bio és organikus összetevők Bio és organikus összetevők

Kiszerelés formátum: kapszula Kiszerelés formátum: kapszula

Mennyiség: 60 db Mennyiség: 60 db

Bankkártyával és készpénzzel is fizethet biztonságosan! payment logo v2

Lymph Aktív 2.0

Folyadékvisszatartási-zavarok, vizenyős, feldagadt lábak ellen

(32 vásárlói értékelés)

8190 Ft

81 pont  

A Lymph Aktív 2.0 természetes gyógynövények kombinációjának segítségével csökkenti az ödémát, valamint a lábak vagy más végtagok dagadását. Hatékonyan segítheti a felesleges folyadék és méreganyag távozását.

OGYÉI: 24685/2020

A Lymph Aktív 2.0 természetes összetevőket tartalmazó étrend-kiegészítőt olyan gyógynövények elegye alkotja, amelyek nemcsak a felesleges folyadék eltávolítását segítik, de még vértisztító hatással is bírnak. A készítményben található gyógynövények mindegyike gazdag gyulladásgátló antioxidáns vegyületben, közülük egyesek az egészséges véráramlás fenntartásáról gondoskodnak.

A Lymph Aktív 2.0 összetevőinek egészségügyi előnyei

A vérben keringő salakanyagok számos szervünket negatívan befolyásolják. A termék összetevői megtisztítják a szervezetet a különféle méreganyagoktól és támogatják annak öngyógyító folyamatait. Továbbá hozzájárul a nyirokrendszer hatékony és kíméletes tisztításához, serkenti a nyirokerekben és a nyirokcsomókban lerakódó mérgek elvezetését és hatékonyan erősíti az immunrendszert. A Lymph Aktív 2.0 alkalmas a lelassult anyagcsere felgyorsítására, ösztönzi a veseműködést, és vértisztító hatással rendelkezik.

Az ödéma akkor keletkezik, amikor a test apró ereiből folyadék szivárog ki (kapilláris-permeabilitás) és felhalmozódik a környező szövetekben. Az ödéma nem csupán esztétikailag zavaró, olykor komoly betegségek húzódnak meg a hátterében, sokszor pedig a nem megfelelő életmód okolható érte. A szövetközi folyadék és méreganyagok felhalmozódása végtagduzzanatot okozhat. Ebben az esetben fontos a folyadék mennyiségének csökkentése és a lerakódás eltávolítása. A Lymph Aktív 2.0. gyógynövény-kivonatok sokaságával fokozza a szervezet méregtelenítését és fertőtlenítését.

Ismed meg, hogyan segítenek a gyógynövények ödéma ellen!

 

Összetevők

1 db Lymph Aktív 2.0 kapszula tartalma:

 • Nagy csalán levél kivonat: 100 mg
 • Nyírfalevél kivonat: 100 mg
 • Kálium-klorid: 100 mg
 • Magnézium-hidroxid: 100 mg
 • Ezüstös hölgymál kivonat: 75 mg
 • Jáva tea (ortoszifon) kivonat: 75 mg
 • Aranyvesszőfű kivonat: 50 mg
 • Mezei zsurló kivonat: 50 mg
 • Gyermekláncfű gyökér kivonat: 50 mg
 • Zöld tea kivonat: 50 mg

Egyéb összetevők: Kapszulahéj (“00 Vcaps”), Aerosil, Flocel-102, Mg-sztearát.

Alkalmazás

Az ajánlott napi adag 2×1 kapszula. Ne lépjük túl a napi ajánlott mennyiséget! A Lymph Aktív 2.0 használata nem ajánlott gyermekek, várandós vagy szoptató nők számára, illetve azoknak, akik valamilyen krónikus betegséggel küzdenek. Mivel a termék élénkíti a veseműködést, használata során megnövekszik a vizelés gyakorisága. Száraz helyen, lezárt dobozban, gyermekektől elzárva tárolandó.

A Lymph aktív 2.0 aktív összetevőinek leírása

Nagy csalán levél kivonat hatása az egészségre

A nagy csalán (urtica dioica) egy olyan növény, amit több egészségügyi problémára lehet használni. Jótékony hatásait a lábproblémák esetében érezteti, hiszen elsősorban gyulladáscsökkentő(1), olyan anyagokat tartalmaz, mint a flavonoidok és a katechinek. Ezeknek köszönhetően segíthet csökkenteni az ödéma és a lábdagadás kialakulásának esélyeit. 

Másik remek tulajdonsága, hogy vízhajtó hatással bír, nem véletlen, hogy már évezredek óta alkalmazzák vizelethajtóként(2) is. Segíthet eltávolítani a szervezetből a felesleges folyadékot, amely gyakran ödéma kialakulásához vezethet. Emellett olyan vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, mint a kálium és a kalcium, amelyek szerepet játszanak a szövetek és az egészséges bőr fenntartásához. 

Bővelkedik továbbá vasban és C-vitaminban(3), amelyek vérszegénység esetén kiváló segítők lehetnek. A vérképzési gondokra, vérszegénység kezelésére naponta érdemes fogyasztani. További pozitív hatása, hogy csökkentheti a vér koleszterinszintjét(4).

Gazdag polifenoloknak nevezett növényi vegyületekben, amelyek hatékony szerepet játszhatnak a gyulladással kapcsolatos krónikus betegségek, például a cukorbetegség, elhízás, rák, valamint bizonyos szívbetegségek megelőzésében és kezelésében. Elsőrangú vízhajtó (diuretikum) és vértisztító, alkalmas az anyagcsere serkentésére. 

A nyírfalevél jótékony hatásai

A nyírfalevél (Betula pendula) szintén vízhajtó hatásáról ismert, segíthet eltávolítani a szervezetből a felesleges folyadékot. Ennek eredménye, hogy csökkentheti az ödéma, valamint a duzzanat kialakulását, főleg az alsóbb végtagokban(5). Emellett a kivonatban található vegyületek, mint a szaponinok és a flavonoidok(6) gyulladáscsökkentő hatásúak lehetnek, hozzájárulhatnak a gyulladásos állapotok enyhítéséhez. 

A nyírfalevél kivonat gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, mint magnézium, kálium, vagy éppen a C-vitamin, amelyek a szövetek fenntartásában játszhatnak szerepet. Flavonoid(6) tartalma miatt ráadásul reumára, köszvényre, ízületi betegségekre, valamint ödémás láb esetén is használhatjuk. Jól hasznosítható gyógynövény továbbá reumatikus fájdalmak esetén is.   

Régóta ismert gyulladásgátló tulajdonságairól. Segíti a vizeletkiválasztó-rendszer átöblítését, alkalmazható húgyúti- vagy hólyagfertőzéseknél, továbbá vesekő esetén. Felgyorsítja a szervezetben visszatartott víz távozását, gondoskodik a húgysav és a méreganyagok csökkentéséről, így a köszvény és a reuma egyik természetes ellenszere lehet.

Miért van szükségünk kálium-kloridra és magnézium-hidroxidra?

A Lymph Aktív 2.0 nagy mennyiségben tartalmaz kálium-kloridot és magnézium hidroxidot. Előbbi fontos ásványi anyagnak számít, amely elengedhetetlen a szervezet egészséges működéséhez. Az egyik fő hatása, hogy szabályozhatja a vízháztartást(7), fontos szerepet játszik tehát a vízhajtásban. Segíthet a sejtek megfelelő víztartalmának és a testvíz egyensúlyának fenntartásában. A lábdagadás oka gyakran a vizesedés, amiben nagy segítségünkre lehet a kálium.

A kálium szükséges továbbá az izomsejtek megfelelő működéséhez, támogatja az izmok munkáját(8), azok összehúzódásában és lazulásában is szerepe van. Nem beszélve a normális idegrendszer működéséről, amihez szintén elengedhetetlen. Egy kiemelten fontos ásványi anyag, amely biztosítja a sejtek és szövetek megfelelő működését. Továbbá szerepet játszik a vércukorszint és anyagcsere szabályozásában. A Lymph Aktív 2.0-ban található kálium-klorid pótolja a vizelettel együtt távozó káliumot, amely létfontosságú a szervezet vízháztartásának szabályozásához. 

Ami pedig a magnézium-hidroxidot illeti, ez egy olyan vegyület, amit gyakran használnak antacidumként vagy hashajtóként. Az anyaggal kezelhető a székrekedés, de részt vesz még a szervezet egyéb biológiai folyamataiban, mint az izomösszehúzódások, az idegsejtek működése, valamint a csontok egészsége. Hatékonyan segíti a veseelégtelenségben szenvedő betegeket(9).

A magnézium létfontosságú az emberi szervezet energiaellátásának, izomműködésének, valamint vérellátásának szempontjából. A magnézium-hidroxid képes az ödémát okozó savak semlegesítésére.

Ezüstös hölgymál kivonat hatása a szervezetre

Az ezüstös hölgymál (Hieracium pilosella) egy olyan gyógynövény, amelyet hagyományosan ödémára és egyéb lábproblémákra szoktak alkalmazni. A növény olyan vegyületeket tartalmaz, mint a flavonoidok, a cseranyagok, valamint a szaponinok, amelyeknek gyulladáscsökkentő és vízhajtó hatásuk lehet. Az ezüstös hölgymál tehát segíthet eltávolítani a szervezetből a felesleges folyadékot, így megakadályozhatja az ödéma kialakulását, kiváló megoldás lábdagadás kezelésére(10). 

Másik remek tulajdonsága, hogy a vesék egészségében is szerepet játszik, hiszen a vízhajtó hatása segíthet a vesék tisztításában, valamint a vesekövek kialakulásának megelőzésében. Egy erősen vízhajtó, köptető és tonizáló hatású gyógynövény. Hatóanyagai támogatják a veseműködést, használható folyadékvisszatartási-zavarok, vizenyős, feldagadt lábak esetén. Antibiotikus és méregtelenítő hatását ugyancsak érdemes megemlíteni.

Jáva tea kivonat előnyei

A jáva tea (orthosiphon stamineus) egy olyan gyógynövény, amit már a népi gyógyászatban is előszeretettel alkalmazták. A jáva tea, ahogy a legtöbb tea, vízhajtóként funkcionál, tehát segíthet a szervezetnek megtisztulni, eltávolítani a felesleges vizet és folyadékot.(11) Ennek eredménye, hogy kiválóan csökkentheti az ödéma, valamint a lábdagadás kialakulását. 

A növényben található fitokémiai vegyületek pedig gyulladáscsökkentő hatásukról ismertek, amelyek hozzájárulhatnak a gyulladásos reakciók enyhítéséhez. Emellett a jáva tea kivonat hagyományosan a vesék egészségének(12) támogatására alkalmazható, hiszen a vízhajtó tulajdonsága segíti megtisztulni a veséket. Sok folyadékkal együtt fogyasztva fokozza a vizeletáramlást. Hólyag- és vesebetegségek kezelésére szintén ideális, ideértve a bakteriális fertőzéseket, vesekövet.

Az aranyvesszőfű hatása a szervezetre

Az aranyvesszőfű (solidago virgaurea) gyógynövényt főleg egészségügyi problémák, köztük lábat érintő betegségek kezelésére alkalmazzák. Olyan vegyületeket tartalmaz, mind a cseranyagok, a szaponinok, valamint a jól ismert flavonoidok. A vízhajtó hatása miatt ugyanúgy segíthet eltávolítani a szervezetből a felesleges folyadékot, ennek hatása pedig, hogy kisebb az esélye az ödéma kialakulásának. 

A gyulladáscsökkentő(13) hatása a fitokémiai vegyületeknek köszönhető, emellett hatékonyan tisztítja a vesét és a szervezetet a káros anyagoktól. Ajánlott továbbá hólyagbántalmak, hólyaghurut, valamint vesegyulladás esetén egyaránt. A fő alkotóelemei még a kisebb vesekövet is képesek eltávolítani a szervezetből(14).

A Lymph Aktív 2.0 aranyvesszőfű tartalma erős vízhajtókén támogatja a méreganyagok kiürítését, a vesehomok vagy a vesekő távozását. Gazdag a rutin néven ismert antioxidánsban, amelynek előnyei között szerepel az erek erősítése, az egészséges keringés elősegítése, illetve a vérrögök megakadályozása.

Mire képes a mezei zsurló kivonat?

A mezei zsurló (Equisetum arvense) gyógynövény és táplálékkiegészítő, amely potenciális hatással lehet az egészségre. Főleg vízhajtó tulajdonságával járul hozzá az ödéma kialakulásának megakadályozásában, de emellett gazdag ásványi anyagokban is(15). Ide tartozik a szilícium, amely fontos a csontok és a kötőszövetek egészsége kapcsán. Külsőleg alkalmazva pedig segíthet a bőrproblémák kezelésében.

Az egyik legjobb természetes vértisztító, és megfelelő lehet a húgyúti fertőzések megszüntetésére. Mivel kihajtja a testből a felesleges vizet, ödémás lábak esetén mindenképp javasolt a használata. Antioxidáns flavonoidokban gazdag, gyulladásgátló és fertőtlenítő tulajdonságokat tudhat magáénak.

A gyermekláncfű gyökér kivonat hatása a testünkre

A gyermekláncfű (Taraxacum officinale) gyökere egy olyan gyógynövény, aminek számos potenciális hatása lehet az egészségre. Amellett, hogy remek vízhajtó, így csökkentheti az ödéma kialakulásának esélyét, támogatja a májat(18) is. Olyan vegyületeket tartalmaz, mint a taraxin, ami segíti megőrizni a máj egészségét és annak méregtelenítő funkcióját. 

A gyökér gazdag antioxidánsokban, amelyek megvédhetik a sejteket(16), valamint óvják az egészségünket, fenntartják a megfelelő immunműködést, emellett gyulladáscsökkentő hatással bírnak a szervezetre(17). További fő előnye, hogy hiába vízhajtó, nem változtatja meg a vese és a máj funkcióit(18), de még az elektrolit háztartásunkat sem. A vízhajtó hatása miatt még a magas vérnyomás esetén sem árt használni.

Összetevői támogatják a nyirok- és az immunrendszer egészséges működését. A Lymph Aktív 2.0 készítményben található gyógynövény erős vízhajtó tulajdonsággal rendelkezik, segít megszabadulnia szervezetben pangó víztől, miközben nyugtatja és fertőtleníti a húgyutakat. A felesleges víz eltávolításával, a gyermekláncfű csökkenti a magas vérnyomást, fokozza a szervezet méregtelenítését, és óvja a vesék egészségét. Triperténjei révén gyulladáscsökkentő, emellett kismértékben természetes antibiotikum. Növeli a kiválasztószervek hatékonyságát.

Mire képes a zöld tea kivonat?

A zöld tea (Camellia sinensis) egy már igen hosszú ideje népszerű ital, amit gyakran fogyasztanak kizárólag az egészségügyi előnye miatt. Rengeteg potenciális hatása van az egészségre, hiszen bővelkedik többek között antioxidánsokban. A zöld tea gazdag polifenolokban(19), mind az epigallokatechin-3-gallát (EGCG), ami erős antioxidánsnak számít. Ezek segíthetnek a szabadgyökök semlegesítésében, valamint a sejtek védelmében a káros oxidatív stresszel szemben. Ez hozzájárulhat az öregedési folyamatok lassításához, valamint a krónikus betegségek kialakulásának megelőzéséhez. Ezen felül gyulladásgátló tulajdonságú, kiváló méregtelenítő, részt vesz a szervezetben felgyülemlett toxinok eltávolításában, egyszerre anyagcsere-fokozó és zsírégető.

A zöld tea szintén vízhajtó hatású, így hozzájárul az ödéma kialakulási esélyének csökkentéséhez, valamint megakadályozza a lábdagadást(20). Emellett mivel koffeint tartalmaz, így serkentő hatású lehet, javíthatja az éberséget és a koncentrációt. Nem utolsó sorban néhány kutatás azt sugallja, hogy a rendszeres fogyasztás csökkentheti az egyes rákbetegségek(21) kialakulásának esélyét, mint a mellrák vagy a vastagbélrák. 

Forrás: 

 1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4075706/
 2. https://www.tandfonline.com/doi/full/10.3109/13880209.2012.715172
 3. https://www.cell.com/heliyon/pdf/S2405-8440(22)01005-2.pdf
 4. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0367326X06000360
 5. http://www.danish-journal.com/wp-content/uploads/2019/04/DSJ_22_1.pdf#page=46
 6. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S002196739700900X
 7. https://www.ahajournals.org/doi/abs/10.1161/01.cir.11.4.615
 8. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1363113/
 9. http://real-j.mtak.hu/19713/2/HypNephr_2003_7_2_.pdf#page=12
 10. https://www.mdpi.com/1424-8220/9/7/5702
 11. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0944711317300417
 12. https://www.webmedcentral.co.uk/article_view/1361
 13. https://europepmc.org/article/med/1497695
 14. https://europepmc.org/article/med/15638071
 15. https://web.s.ebscohost.com/abstract?direct=true&profile=ehost&scope=site&authtype=crawler&jrnl=22309799&AN=157173934&h=JU6S3R7KE6cNwCaHcml0e08XbrjIqy9pFsyliKcR6Xt8SST1gl0L4Ml6MmuyjG9YO%2f8mmZ40uyKOtKGZOrF1DA%3d%3d&crl=c&resultNs=AdminWebAuth&resultLocal=ErrCrlNotAuth&crlhashurl=login.aspx%3fdirect%3dtrue%26profile%3dehost%26scope%3dsite%26authtype%3dcrawler%26jrnl%3d22309799%26AN%3d157173934
 16. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4250819/
 17. https://www.ajol.info/index.php/ajtcam/article/view/151904
 18. https://d1wqtxts1xzle7.cloudfront.net/35865986/IJPPR_Vol6_Issue4_Article37_1-libre.pdf?1418037027=&response-content-disposition=inline%3B+filename%3DPolyphenols_Content_and_Antioxidant_Acti.pdf&Expires=1694016873&Signature=HNbHBWphP6G9rbpHD703PtzrZzXVQC6Ob36IWcrBFFTS8WmjReoJG0YADkus88pL7S2Hefm90DmbgWPJHe3hr3xgO5nj11FXXXI7xJtG8qqlJDxvfvP4Jywyz5roS0mcCv8RRvmoWER5b0zCoQzXWf3WjrbqHhV52lsd0ECtQvdJctn0EeX7JYjdWsgdhNEK9V4w5MKAuerKGQcedcqXDIou6Gmnwm~Bucc83eY9Ghel-B3-jcsMOs2jwdyNzGRlAYhkj7-8UMVDGyczaHdt-Gxad4OmCNGDgYmsuLDgdWAF0NOqbhhOaMCjYfhnT32xcwHsxU1w8Q0Rqtw5pkIQkQ__&Key-Pair-Id=APKAJLOHF5GGSLRBV4ZA
 19. https://portlandpress.com/biochemj/article-abstract/113/5/741/16699/The-distribution-of-polyphenols-in-the-tea-plant
 20. https://www.hindawi.com/journals/omcl/2012/537923/
 21. https://www.cochranelibrary.com/cdsr/doi/10.1002/14651858.CD005004.pub3/full
A táplálékkiegészitő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.

Lymph Aktív 2.0 termékről 32 értékelés

 1. Kárpáti Katalin (megerősített tulajdonos)

  Nekem nagyon bevált! Kitűnő termék!

 2. Papné dr Nagy Valéria

  Először rendeltem a Lymph aktív 2.0_t, mivel hosszú repülőút előtt álltam, és akkor rendszeresen szokott dagadni a lábam, különösen a bokám. Mivel ülőmunkát végzek, és a melegben is dagad a bokám, gondoltam, kipróbálom. A termék minden várakozást felülmúlt!! Kb. 10 nap szedés után tapasztaltam, hogy sokkal kevésbé dagad a bokám, és valahogy a közérzetem is javult, könnyebben tudtam mozogni.Amikor a hosszú repülő útra sor került ( csak azért, hogy el tudja mindenki képzelni, 2 átszállással 2,5+9+2 óra volt), már 40 napja szedtem a terméket.Mondanom sem kell: a repülés alatt is beváltotta a hozzá fűzött reményeket! A lábam még annyira sem dagadt, mint amikor sokat ülök a munkám miatt.Biztosan rendszeres fogyasztó leszek! Végre egy reklám, ami után a termékben nem csalódtam, sőt!!! Nagyon hálás vagyok a készítőnek és forgalmazónak egyaránt!

 3. Miklósné Kékesi (megerősített tulajdonos)

  A láb dagadásom majdnem teljesen megszűnt. Nem kell vízhajtó gyógyszert szednem.

 4. Téren László (megerősített tulajdonos)

  Az első adagon vagyok túl, most újra rendelek, mert nekem használ, még nem szűnt meg a lábam
  dagadása, de jelentősen csökkent, és sokkal könnyebbnek érzem.

 5. Schubertné Balogh Zója (megerősített tulajdonos)

  15 napja szedem,de sajnos semmi változás, pedig krémet is használok. Nagyon várom a hatást.

 6. Tóth Erika (megerősített tulajdonos)

  B.Ágnesnek: úgy tapasztaltam, hogy a Venoflavinnal együtt szedve sokkal intenzívebb a hatása, hamarabb és nagyobb mértékben csökkent férjem lábdagadása. Javaslom, próbáld ki a kombinációt.

 7. Rózsa Ferenc

  Én először használom

 8. Rózsa Ferenc

  kiváló

 9. Dobosi Péterné (megerősített tulajdonos)

  Nagyszerű összetevői vannak, rögtön megnyerő volt, és szerintem ennek a terméknek is köszönhető, hogy szinte alig van egy pici duzzanat a bokámnál, pedig eléggé hajlamos vagyok a boka vizesedésre. és még egy, állapotfelmérésen voltam 2-3 doboz szedése után, ahol kiderült, hogy nagyon tiszta a nyirok rendszerem:)

 10. totherika56 (megerősített tulajdonos)

  Férjemnek jó ideje ödémás a lába, betegség illetve gyógyszerek mellékhatásaként. Háziorvosunk írt fel vízhajtót, mindhiába. Próbáltam csalánteával rásegíteni, de ez is eredménytelennek bizonyult. Ekkor ráakadtam erre a termékre, és próbaképpen vettem egy csomaggal. Már a harmadik nap látványos eredménye volt! A második csomag után úgy gondoltam, tartunk egy kis szünetet, a sok gyógynövény ne halmozódjon fel. A lábdagadás, ugyan nem olyan mértékben, de visszajött. Tehát egyértelműen a Lymph Aktiv segített! Nagyon örülök, hogy ráakadtam erre a termékre, most rendeltem 3 csomaggal, de remélem, sikerül majd akciósan is vennem. Ajánlom minden “lábdagadósnak”!

 11. B. Ágnes (megerősített tulajdonos)

  Sajnos az olvasott véleményekkel ellentétben, nekem 10 nap szedés után sem bizonyul hatásosnak. Továbbra is durván dagad a lábam. Remélem, hogy előbb-utóbb használni fog. A rendelt dobozt természetesen már beszedem.

 12. Szánthó Judit

  Hasznos információkat kaptam.Súlyos nyiroködémám van.Eddig nem találtam ilyen részletes információt.Meg fogom rendelni a Lymph Aktív 2,0 kapszuéát

 13. Kárpáti Katalin (megerősített tulajdonos)

  Segített, hogy ne vízesedjen a lábam, ismét szép bokám van.

 14. Kárpáti Katalin (megerősített tulajdonos)

  Nagyon elégedett vagyok a kapszulával!

 15. Nagy Nikoletta (megerősített tulajdonos)

  Több hónapja használom. Már az első egy hét után jelentősen javult a láb dagadásom. Imádom ezt a terméket.Múlt hónapban akciósan egyszerre 3 darabot is vettem.Köszönöm!!!

 16. Bodzsár Erzsébet

  Reménykedem, segít.

 17. Kurkó Ágnes (megerősített tulajdonos)

  3-4 napi használat után már jelentkezett a pozitív hatása. Megszűnt a puffadás a bokáim körül és a nehézlábérzés.Köszönöm, továbbra is szedni fogom.

 18. Nagy Balázs Anton

  Tökéletes hatásmehanizmussal rendelkezik!

 19. Palásti Beatrix

  Első vásárló vagyok, remélem visszatérő vevő leszek. Nagyon várom a terméket

  és a gyógyitó hatását.

 20. Kormosói Istvánné (megerősített tulajdonos)

  Kiváló. Mind azt tudja, amit leírtak róla

 21. Kurai Lajosné

  kiváló

 22. Szűcs Tímea (megerősített tulajdonos)

  Vízhajtó helyett kezdtem el szedni! Nagyon jó termèk. Csökkenti az ödèmát ès a nehèzláb èrzèst is megszűntette!!!

 23. Nagyné (megerősített tulajdonos)

  Jó termék, szerintem használ. Akciós volt,rendeltem akkor 3 darabot. Mikor lesz megint akcióba? Mert így elég húzósa az ára.😕

 24. Brigitta Erzsébet Kató (megerősített tulajdonos)

  Használtam már ezt a gyógykészítményt, és eredményesnek bizonyult az ödéma ellen. Most ismét kedvezőbb áron juthatok hozzá, ezért rendeltem.

 25. Janosne Gill (megerősített tulajdonos)

  nagyon örülök,hogy rátaláltam ,a lábaim már nem dagadnak és a járás is könnyebb lett,mindíg rendelek,

 26. Nagy Nikoletta (megerősített tulajdonos)

  Ez a termék csúcstechnológia.Hónapok óta rendelem.A SuperGreens minden terméke csodás,több terméküket rendelem.Láddagadásom nagyon csökkent!!Külön dicséret hogy mindig meglepnek valami kis bókusz ajándékkal!!

 27. Aradi Istvánné (megerősített tulajdonos)

  Én 2 hónapja szedem a Lymph Aktív 2.0-t .Tapasztalataim jók,azóta nem szedek vízhajtót.Bátra merem ajánlani azoknak akik ezzel a problémákkal élnek.

 28. Molnár Orsolya (megerősített tulajdonos)

  A lábaim “könnyebbek” amióta szedem.

 29. Horváth László (megerősített tulajdonos)

  Elsőnek regisztráció nélkül vásároltam!
  PRÓBA KÉPP
  Nekem nagyon bevállt!
  Már regisztrációval
  Megérkezett 3db ….

 30. Kiss Gyuláné (megerősített tulajdonos)

  Szerintem is nagyon jó a termék!!A többit is kipróbálom most rendeltem C-vit és Relaxint !!Megbízható cégnek tartom Őket!!-remélem most sem fogok csalódni a termékben!!Üdv:Kissné

  • SuperGreens

   Köszönjük a bizalmat és a pozitív kommentet! Üdvözlettel: SuperGreens csapata

 31. Gállné Krizsán Anetta (megerősített tulajdonos)

  Fantasztikus termék!
  Édesapám szívinfarktusát követő szívműtetje óta ezzel a termékkel sikeresen ki tudta váltani a vízhajtó gyógyszerét, amely mellett folyamatosan ödémásodott a lába.
  Amióta a Lymph Aktív 2.0-t szedi napi rendszerességgel, ez a panasza megszűnt.
  Ilyen szempontból bátran ajánljuk hasonló problémával küzdők számára. 🙂
  Édesanyám köszvényes panaszaira is segítséget nyújt a termék!

 32. Pozsonyi Attiláné (megerősített tulajdonos)

  Szuper termék. Teszi a dolgát.
  Újravevős lesz.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük