• Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett

Hűségprogram

SuperGreens hűségprogram

Csatlakozz a SuperGreens pontgyűjtő programjához és vásárolj kedvezményesen!

Hogyan működik a pontgyűjtés?

A pontgyűjtéshez szükséges létrehoznod saját fiókodat, ahol a későbbiekben nyomon követheted aktuális egyenleged. A regisztrációt követően, mi azonnali 500 pontot írunk jóvá! Vásárlásaiddal további pontokat szerezhetsz, amelyeket a következő rendelés során be is válthatsz. Minden alkalommal a teljes végösszeg 1%-a kerül jóváírásra a pontgyűjtő számládon, ahol 1 pont 1 Ft-nak felel meg. A pontok felhasználására 365 nap áll rendelkezésre, az első rendelés leadását követően.

Milyen előnyökkel jár a pontgyűjtés?

Minden egyes rendelésed pontokkal jutalmazzuk, amelyeket a következő vásárlásod alkalmával beválthatsz, ezáltal számos extra kedvezményhez juthatsz. Hűségprogramunk tagjaként kizárólag pontokkal is vásárolhatsz termékeket, így érdemes figyelned aktuális ajánlatainkat!

Mivel tudsz még pontokat gyűjteni?

Termék értékelése: 200 pont

Hogyan válthatóak be a pontok?

Rendelésed során a kosár oldalon tudod beváltani a már meglévő pontjaidat, amelyek a végösszegből kerülnek levonásra. Egy adott terméknél maximum 500 pontot tudsz beváltani. Minimális rendelési mennyiség nincs.

Fontos, hogy a hűségpontokat csak regisztrációt követően tudod gyűjteni! Amennyiben felhasználói fiók nélkül vásárolsz, nem tudjuk azokat jóváírni. A pontokkal szeretnénk törzsvásárlóinknak megköszönni a bizalmat és a rendszeres vásárlást.

Regisztrálj és gyűjtsd be első 500 pontod!