• Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett

Rólunk

Üzletünk alapja: a kistermelők

A DrNatura-SuperGreens komolyan veszi a szuperélelmiszerek jelentőségét.Meggyőződésünk, hogy az ételeken keresztül az ember közvetlen kapcsolatba kerül az anyatermészettel, amely otthont, ruhát és táplálékot ad nekünk. Ezt pedig úgy tudjuk meghálálni, hogy támogatjuk a helyi, regionális és globális szinten fenntartható farmokat. Ez a „Farmról a Piacra“ kereskedelmi láncolat organikus, egészséges és fenntartható alapanyagokat biztosít fogyasztóink számára.

A DrNatura-SuperGreens, a Green Symbol® termékcsalád megalapozója. A legjobb búza-, árpa-, lucerna-, és zabtermelőkkel kötöttünk szövetséget. Ennek köszönhetően, a termelők a glutén-szegény gabonákat, fejlődési szakaszuk csúcspontján, rendkívül körültekintően aratják le, majd alacsony hőmérsékleten kiszárítják az enzimatikus tevékenység megőrzése érdekében.

Látogassa meg az Interaktív oldalunkat (hamarosan), ahol megismerheti a legfontosabb tápanyagtermelő farmjainkat és feldolgozási eljárásainkat.

A szuperélelmiszerek gyártása

Valamennyi termékünket lelkiismeretesen, kézi erővel, a legszigorúbb előírásokbetartásával állítjuk elő, a kifejezetten erre a célra épült feldolgozó üzemekben. A DrNatura-SuperGreens termékei minden nap frissen kerülnek előállításra, fogyasztóink legkésőbb a gyártás utáni néhány héten belül hozzájutnak acsomagolt termékekhez.

Az egyedi formula

A Green Symbol® / Green Icon® organikus zöld növényekből, len lignánból, ionos nyomelemekből, természetes ételkoncentrátumokból, valamint a legmagasabb antioxidáns tartalmú gyümölcsökből és zöldségekből készül. Az általunk létrehozott “greens” formulák olyan fontos összetevőket tartalmaznak, amelyekkel más hasonló termékek nem rendelkeznek, RÁADÁSUL az ízük is nagyszerű.

Teste azonnal érezni fogja a változást a Green Symbol® / Green Icon® elfogyasztása után, amely a teljesen természetes, növényi alapú vitaminok, nyomelemek, enzimek, antioxidánsok, fito-tápanyagok és bélflórák tökéletes keveréke. Megemeli az energiaszintet, javítja az anyagcserét, a zsírégetést, az emésztést, a méregtelenítést, erősíti az immunrendszert, gyorsítja a felépülést és a felfrissülést. Mindezeknek köszönhetően, hozzájárul a hosszú élethez. Egyáltalán nem tartalmaz mesterséges összetevőket, színezéket vagy hozzáadott ízfokozókat, hozzáadott zsírt és cukrot. A Green Symbol® / Green Icon®mindössze annyi zsírt és cukrot tartalmaz, amennyi természetes összetevőiben megtalálható.

Gyártási folyamat

A termék elkészítésének folyamatát úgy alakítottuk ki, hogy a friss összetevők tápanyagvesztesége minimális legyen. A gyorsaság segít megőrizni a komponensekben fellelhető tápanyagok minden előnyét. Mindezt tovább erősíti a hozzáadott különleges probiotikum és enzim keverék, amely garantálja, hogy a termék jól emészthető és könnyen felszívódó legyen. Ennek köszönhetően, a Green Symbol® / Green Icon® tartalmazza a szervezet számára szükséges “kulcselemeket”, ezek pedig hozzásegítenek ahhoz, hogy emésztés közben testünk a termék valamennyi értékes alkotóeleméhez hozzájusson.

Mire alapozzuk a családi vállalkozásunkat?

A DrNatura-SuperGreens hitet tett az egészségmegőrzés támogatása, termékei hatásosságának és összetételének tökéletesítése, a kiváló ízek megalkotása és a megbízható forrásból érkező, teljes értékű összetevők használata mellett. Mai rohanó világunkban, szinte lehetetlen folyamatosan egészségesen étkezni. Sokan azt mondják, hogy szívesen tennének többet az egészségükért, ha lenne erre egy egyszerűbb és vonzó „jó ízű” megoldás.

SUPERGREENS® SZOLGÁLTATÁSAI AZ ALÁBBI ORSZÁGOKBAN IS MEGTALÁLHATÓ