Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett
15 000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Nincsenek termékek a kosárban.
Publikálva 2019.02.12. napján
Tartalom
Hozzávalók:
Elkészítés:
A quinoat főzzük meg a kurkuma hozzáadásával háromszor annyi vízzel, mint a tömege. Amíg fő (ez 10-15 perc legyen), mossuk meg a zöldségeket, és daraboljuk falatnyi részekre, majd kevés olívaolajon, fedő alatt, pirítsuk őket lassú lángon ropogósra. A borsót külön pároljuk. Ha minden alapanyagunk kész, öntsük az egészet egy nagyobb serpenyőbe és élénk lángon, pár percig „érleljük” össze a hozzávalókat. Azonnal fogyaszthatjuk, de langyosan és hidegen is finom.
Sótlan vízben főzzük addig a quinoát, amíg teljesen megpuhul. Idő közben keverjük össze a lisztet, a nádcukrot, és a fahéjat. A masszához adjuk hozzá a főtt quionoát. Ha kész, folyamatos öntsük fel a tejjel és az olajjal. A tésztamasszát pihentessük a hűtőszekrényben 30 percig, majd nyújtsuk ki, és ízlés szerinti formákat szaggassunk belőle. Kikent sütőpapíron, előmelegített sütőben, 180 fokon 10-15 percig süssük. Remek reggeli, vagy nasi válhat belőle!