-10%
Új

Bankkártyával és készpénzzel is fizethet biztonságosan! payment logo v2

Az erő legyen veled csomag

Az immunrendszer egészségéért, a teljesítőképesség, állóképesség növeléséért

13415 Ft

134 pont  

Az Astaxanthin kapszula a szabadgyökfogó hatóanyagainak hála erősítik az immunrendszert, óvják a szervezetünket az oxidatív stresszel szemben. Az Ashwagandha por javítja a teljesítményt, növeli az álló- és a teljesítőképességet. Az Erő legyen veled állóképesség növelő csomag harmadik tagja pedig a Kínai hernyógomba kivonat, amelynek fogyasztása javasolt fokozott fizikai igénybevétel esetén, sportolóknak és időseknek egyaránt.Mit tartalmaz Az erő legyen veled álloképesség növelő csomag?

Olyan készítményeket, amelyek képesek erősíteni az állóképességet, erőt, energiát, kitartást adnak edzéshez és fizikai munkához. Segíthetnek növelni a teljesítőképességet, növelik az állóképességet, emellett hozzájárulhatnak az egészséges immunrendszer fenntartásához.

Az Astaxanthin hatása a szervezetünkre

Az astaxanthin kapszulában olyan szabadgyökfogó hatóanyagok találhatóak, amelyek védelmet nyújthatnak az oxidatív stresszel szemben. Emellett öregedésgátló, csökkentik az UV-sugárzás káros hatásait.

Rendszeres szedésével hozzájárulhatunk az általános fizikai és szellemi teljesítőképességünk fokozásához, a sportteljesítményünk növeléséhez, emellett elkerülhetjük vele az izom- és a csontkárosodást.

Jelentős antioxidáns tartalmával felvehetjük a harcot a gyomorfekély és a menopauza kellemetlen tüneteivel. A karotenoidok családjába tartozik, a vegyületre nagy szükség van, ha nagy teljesítményre vagy erős fizikai aktivitásra van szükség.

Segíthet fenntartani az izomteljesítményt, csökkentheti az izomfáradtságot, amely fontos lehet sportolók és fizikai munkát végzők számára. Bővelkedik továbbá omega-3 zsírsavakban, amelyek jól ismertek az egészség számára nyújtott előnyeikről, beleértve a szív- és érrendszeri egészség támogatását, valamint az idegrendszer megfelelő működését.

Az astaxanthin és az omega-3 zsírsavak kombinációja pedig lehetőséget kínálnak arra, hogy javítsuk a teljesítményünket, a vitalitásunkat úgy, hogy közben támogatjuk az általános egészségünket és jólétünket.

Mire képes az Ashwagandha por?

Az organikus ashwagandha por számos jótékony hatással bír a szervezetre, többek között javíthatja a szellemi teljesítőképességet, emellett stresszoldó hatásokkal rendelkezhet. Növelheti az álló- és a teljesítőképességet sportolók és fizikai munkát végzőknél. Hozzájárulhat a szorongás és a depresszió tüneteinek csökkentéséhez, lassíthatja az öregedési folyamatokat.

Az ashwagandha pornak adaptogén hatásai lehetnek, ezáltal segíthet a szervezetnek alkalmazkodni és reagálni a stresszhelyzetekre. Ezáltal csökkentheti a stressz által okozott káros hatásokat, mint a fáradtság és a kimerültség. Ezek már rövid távon is hátráltathatják a teljesítményt és az aktivitást.

Fogyasztása segíthet növelni az energiaszintet, csökkentheti az általános fáradtságot, lehetővé téve ezzel, hogy több energiával és vitalitással rendelkezzünk a mindennapi tevékenységeink során, beleértve akár a fizikai aktivitást is. Emellett támogathatja az izomtömeg és az izomerő növelését, javíthatja az edzések hatékonyságát, segíthet abban, hogy jobb teljesítményt érhessünk el az edzés során.

Miben segíthet a kínai hernyógomba?

A kínai hernyógombában található poliszacharidok immunerősítő tulajdonságokkal rendelkezhetnek, segíthetik a szervezetet az oxidatív stressz elleni küzdelemben. Növelhetik az energiaszintet és segíthetnek csökkenteni a fáradtságot. Olyan vegyületekben gazdag, amelyek képesek fokozni az energiát, növelni a teljesítőképességet. Javíthatja az oxigénfelvételt és az energiaellátást a sejtekben, ami fontos lehet a fizikai aktivitás során.

Bővelkedik adenozinban, ami a fáradtság csökkentéséért és az energiaszint növeléséért felelhet. Az adenozin fontos szerepet játszhat az energia anyagcserében, valamint az izmok működésében. Hozzájárulhat a teljesítőképesség fokozásához. A kínai hernyógomba emellett olyan fontos vitaminok és ásványi anyagok forrása lehet, amelyekre nagy szükség van az anyagcsere és az optimális energiaszint fenntartásához. Ilyen vitaminok a B-, az E-, valamint a D-vitamin, de bővelkedik még bioaktív vegyületekben, illetve ergoszterolban, amely a D2-vitamin perkurzora.

A kínai hernyógomba emellett vérhígító hatású, megakadályozhatja a vérrögök keletkezését, csökkentheti a stresszt, pozitív hatást gyakorol a központi idegrendszerre. Javíthatja a szellemi teljesítőképességet, de segítségünkre lehet az alvászavarok ellen is.

Az erő legyen veled csomagban szereplő termékek összetevőiről és alkalmazásáról bővebben az egyes termékoldalakon tájékozódhatsz.A táplálékkiegészitő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.