• Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett

Maca gyökér: Az ősi szuperélelmiszer

Maca gyökér: Az ősi szuperélelmiszer

Maca gyökér: Az ősi szuperélelmiszer 600 400 SuperGreens®

A maca gyökér a keresztesvirágú növények közé sorolható élelmiszer, akár a brokkoli vagy a káposztafélék. Az Andokban termő növény a zord éghajlati körülményeknek dacolva terem, hála azon tulajdonságának, hogy a természeti viszonyokhoz kifejezetten könnyen alkalmazkodik. Gyógyító hatásai miatt már több ezer éve szerves részét képezte az Andokban élő bennszülöttek étrendjének.
Szerencsére már hozzánk is eljutott, így talán itt az ideje, hogy többet tudjon meg erről a csodás szuperélelmiszerről, mely az Ön életétét is könnyebbé és egészségesebbé teheti!

Tápanyagban gazdag

Az általában por formában elérhető Maca gyökér gazdag szénhidrát és fehérje forrás, alacsony zsírtartalommal és tekintélyes mennyiségű rosttartalommal rendelkezik. Bővelkedik B12-, B2-, C- és E-vitaminban, kalciumban, vasban, magnéziumban, cinkben, káliumban és rézben. A szürke, őszi időszakban pontosan ilyen energia- és vitaminbombára van szüksége az embernek, hogy helyt tudjon állni a mindennapok nehézségeivel szemben.

Hangulatjavító, energianövelő csodaszer

Azok, akiknek sikerül a Maca gyökeret az étrendjük mindennapi résztvevőjévé tenni, már tanúskodhatnak róla – számtalan tanulmány mellett – ,hogy lényegesen éberebbnek, energikusabbnak érzik magukat. A koffeinnel ellenben a Maca gyökér nem rendelkezik olyan mellékhatásokkal, amik idegességet vagy remegést idéznének elő, ami például egy nagyobb adag koffein tartalmú ital elfogyasztásakor bizony felléphet. A Maca gyökér pozitív hatása még nem teljesen tisztázott, de talán mellékvese egészségét megőrző és a vércukorszintet szabályozó tulajdonságának köszönhető.
Klinikai tanulmányok igazolják, hogy képes a depresszió és stressz tüneteit is enyhíteni, amit főleg menopauzán átesett nők esetében bizonyítottak be, de mindenkinek biztos segítsége lehet a probléma leküzdésében.

A férfi és női szexuális egészség megmentője

Már az Andokban élők is felfedezték libidót növelő hatását, és természetes afrodiziákumként használták a Maca gyökeret. Nem csupán a depressziót és az általános közérzetet tudja javítani a posztmenopauzás nők esetében, hanem a szexuális vágyat is képes növelni. Persze ezt életkortól függetlenül tapasztalhatják a Maca gyökeret folyamatosan fogyasztó hölgyek. Az ösztrogén szintek, a hormon háztartás, az endokrin rendszer, a mellékvese és agyalapi mirigyműködésének szabályozásával segíti a libidó és a nemzőképesség javulását.
A férfiak esetében a tesztoszteron-szinteket emeli, illetve a spermiumok gyorsaságának, mozgékonyságnak és méretének növelésével, a spermium termelődés elősegítésével hozzájárul a fertilitás javításához.

Egy természetes megoldás

Ha ezek után kíváncsiak, hogy ugyan milyen formában találhatnak rá erre a csodaszerre, akkor most erről is írok egy pár sort. A 100%-ban organikus Maca gyökér por egy hatásos és egészséget támogató résztvevője lehet az Ön életének is, hiszen amellett, igy teljesen organikus, természetes formában tartalmazza a kalciumot és vasat, és a már fent említett ásványianyagokat és vitaminokat. Csupán 1,5-3 gramm már hozzásegíti a kívánt pozitív effektusokhoz. 1-2 teáskanálnyi Maca gyökér por naponta és Ön is érezni fogja a változást!

Forrás:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2928177
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3614576
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28811221
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4569766
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18784609
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24931003
https://www.healthline.com/nutrition/benefits-of-maca-root#section6
https://www.globalhealingcenter.com/natural-health/7-benefits-of-maca-root-for-women

  • maca gyökér por

    Bio Maca gyökér por