• Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett

Chia mag: fogyaszt, tisztít, energetizál

Chia mag: fogyaszt, tisztít, energetizál

Chia mag: fogyaszt, tisztít, energetizál 600 338 SuperGreens®

Egy szuperélelmiszer, ami erősíti a szívet, csökkenti a koleszterinszintet és még a vonalainkra is vigyáz. Lássuk, mi mindent kaphatunk a chia magtól!

Az apró, a mákszemnél alig nagyobb chia magot elképesztő élettani hatásai teszik szuperélelmiszerré. A chia mag segít szabályozni a vércukorszintet, lassítja a szénhidrátok cukorrá alakulását, így a cukorbetegség kialakulásának kockázatát is csökkenti. Magas az antioxidáns-tartalma, nagy mennyiségben tartalmaz kalciumot, cinket, vasat és fehérjét, szépíti hajunkat, bőrünket és körmünket. Rendkívül magas omega3tartalma miatt védi szívünk egészségét is. A chia mag kitűnő izomépítő, amellett, hogy hatékonyan csökkenti a koleszterinszintet.

Chia mag – Viszlát méreganyagok és plusz kilók!

Nemcsak a fogyást segíti elő azáltal, hogy megkönnyíti az emésztést és telítettségérzetet ad, de az egész bélrendszer tisztántartásában is nagy segítségünkre lehet a chia mag. Keverhetjük natúr joghurtba, vagy frissen facsart gyümölcslébe is, magas tápanyag és vitamintartalma egyaránt érvényesül. A magas rosttartalommal bíró chia mag fogyasztásával hamarabb jelentkezik a jóllakottság érzése, és csökken az édesség utáni vágy is. Amellett, hogy vigyáz a vonalainkra, vagy éppen segít elérni a vágyott formát, megkönnyíti az emésztést és béltisztító hatással is rendelkezik.

Fontos kihangsúlyozni, hogy a chia mag elegendő mennyiségű folyadék elfogyasztásával együtt tudja kifejteni jótékony, tisztító hatását. Ügyeljünk arra, hogy kellő mennyiségű folyadékot vigyünk be a szervezetünkbe és biztosak lehetünk benne, hogy a chia magas oldhatatlan rosttartalmának köszönhetően kipucolja bélrendszerünkből a lerakódott salakanyagokat is.