Bankkártyával és készpénzzel is fizethet biztonságosan! payment logo v2

Szimbiotikum

probiotikum és prebiotikum az egészséges emésztő- és immunrendszerért

16840 Ft

168 pont  

A NaturalSwiss Szimbiotikum csomag két eleme a 15 féle jótékony baktériumtörzset tartalmazó probiotikum a Swiss Probiotix Max és a jótékony baktériumok táplálékában, a frukto-oligoszacharidokban bővelkedő Swiss Prebiotix Ultra prebiotikum. A két készítmény együttes használata erősíti a probiotikum hatását, támogatja a bélflóra egyensúlyának fenntartását, az immunrendszer megfelelő működését, javítja az emésztést és megakadályozza a káros baktériumtörzsek túlszaporodását.

A NaturalSwiss Szimbiotikum egy szakszerűen válogatott baktériumtörzseket tartalmazó probiotikum és prebiotikus hatású növényi étrendkiegészítőből álló csomag. Két készítményt foglal magába, a 15 féle jótékony baktériumtörzsből álló Swiss Probiotix Maxot és a jótékony baktériumok táplálékában,  frukto-oligoszacharidokban gazdag Swiss Prebiotix Ultrát. A késleltetett felszívódású, bélben feloldódó tablettát és kapszulát vegán és vegetáriánus étrendet követő személyek is fogyaszthatják. A termék nem tartalmaz búzát, koffeint, szóját, kukoricát, cukrot, tojást és tejet, valamint tartósítószer-, színezék- és GMO-mentes.

Swiss Probiotix Max – 15 féle jótékony élőkultúra 1 kapszulában

A vastagbél mikroflórájának egyensúlya az ideális emésztés alapja, valamint nagy részben hozzájárul az erős immunrendszer kialakulásához. A jótékony baktériumok, más néven probiotikumok felelősek a bélrendszer védelméért, az egészséges bélflóra egyensúlyáért. Az úgynevezett hasznos vagy jótékony baktériumok javítják az emésztést, segítik a káros baktériumok kiszorítását, valamint erősítik az immunrendszert. A Szimbiotikum részét képező Swiss Probiotix Max 15 féle hidegen szárított, magas életképességű élőkultúrát és kapszulánkénti 12,5 milliárd élőflórát tartalmaz, melyek hozzájárulnak az emésztőrendszer egészséges működéséhez és a bélflóra egyensúlyának fenntartásához. A készítmény por formában kerül a kapszulákba, melyek csak a bélben oldódnak, továbbá ellenállnak a gyomorsavnakAdagolás: 2×1 kapszula naponta. OGYÉI 26402/2021

Összetevők

Bacillus coagulans, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium animalis subsp. lactis, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus

Forrás: https://www.sciencedirect.com/topics/agricultural-and-biological-sciences/bifidobacterium-breve

 

A Prebiotix Ultra segíti a bélflóra egyensúlyának fenntartását 

A bélflóra egészségét a probiotikus és káros baktériumok aránya határozza meg, melynek optimális értéke 85:15 a jótékony törzsek javára. Abban az esetben, ha ez az arány eltolódik, az negatívan hat az emésztési folyamatokra, az immunrendszer gyengülését okozza, valamint erősen befolyásolja a szervezet teljes egészségi állapotát. A jótékony baktériumok táplálékai a frukto-oligoszacharidok, melyekre a fennmaradáshoz és a szaporodáshoz szükségük van. A Swiss Prebiotix Ultra prebiotikus készítményben található polszacharidoknak, az inulin, a béta-glükánok és az innovációs díjjal kitüntetett Resist Aid egyedülálló kombinációjának köszönhetően ideális kiegészítője a Swiss Probiotix Max terméknek, mivel a széles spektrumú oligoszacharidokkal megfelelő tápanyag-ellátáshoz juttatja a probiotikum készítményeket. A készítmény nem terheli feleslegesen a szervezetet, továbbá egyetlen összetevőjének sincs ismert káros mellékhatása. A Swiss Prebiotix Ultra használatát ajánljuk mindazoknak, akik probiotikum-kúrát követnek, általános immunerősítésre törekszenek, emésztési zavarokkal küzdenek, vagy antibiotikum kúrát követően szeretnék helyreállítani bélflórájuk egyensúlyát. Adagolás: 3×1 tabletta naponta. OGYÉI 24864/2020

Hatóanyag tartalom egy tablettában (1000 mg):

  • ResistAid (333.3 mg)
  • Inulin (333.3 mg)
  • 1,3-1,6 béta-glükánok (150 mg)
  • Flocel-102 (mikrokristályos cellulóz)
  • Magnézium sztearát
  • Aerosil

A NaturalSwiss Szimbiotikum használatát ajánljuk mindazoknak, akik antibiotikus kezelésen estek át, emésztési és emésztőrendszeri problémákkal küzdenek, az immunrendszer erősítésére törekszenek, bőrproblémákkal vagy allergiával küzdenek.  

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi adagolást! A táplálékkiegészítő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérhetnek és nem garantáltak. Bármilyen allergia, vagy orvosi felügyeletet igénylő egészségi állapot esetén, alkalmazás előtt javasoljuk a kezelőorvossal történő egyeztetést.

A táplálékkiegészitő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.