• Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett

Aloe Vera ital – Legyen a mindennapok része!

Aloe Vera ital – Legyen a mindennapok része!

Aloe Vera ital – Legyen a mindennapok része! 600 398 SuperGreens®

Maga az Aloe Vera egy olyan növény, mely főleg trópusi éghajlaton terem, s széles körben elterjedt felhasználási módoknak örvend. A vastag, húsos leveleket már az ókori egyiptomiak és kínaiak is használták a nap okozta égési sérülés, egyéb sérülések és a láz kezelésre.

A növényt számos termékben alkalmazzák számos kedvező hatása miatt, azonban valószínűleg a legjobb felhasználási mód, ami a legtöbb pozitív egészségügyi effektussal bír az a belőle készült ital. Az Aloe Vera ital fogyasztása nem csak a külsőnkre, de a szervezetünkre is komoly befolyással bír. Lássuk miről is van szó!

Gazdag vitamin és ásványianyag forrás

Az Aloe Vera, így a belőle készült ital is tartalmaz enzimeket, melyek közül a bradikináz nevezetű felelős a gyulladásos folyamatok csökkentéséért a külső alkalmazás során. A további benne található enzim a cukrok és zsírok lebontásában segédkeznek, így az Aloe Vera a fogyókúrázók számára is egy természetes megoldás lehet. A gyulladáscsökkentő hatásához még a benne található hormonok is hozzájárulnak, melyeknek szintén a gyulladásos folyamatok mérséklése a szerepük.

Persze az Aloe Vera varázs ereje nem csak ezekben rejlik, hanem a benne található nagy mennyiségű vitaminnak és ásványi anyagnak, melyek a szervezet számos működési mechanizmusában játszanak jelentős szerepet. Gazdag forrása a következőknek:

  • kalcium, króm, réz, szelén, magnézium, mangán, kálium, nátrium és cink
  • A-, C- , E- , B12-vitamin, folsav és kolin

Emésztési problémák orvoslója

Az Aloe Vera ital számos emésztéssel kapcsolatos megbetegedésre lehet gyógyír, többek között hála a benne található laxatív anyagoknak, segíthet az emésztés megkönnyítésében, a bélmozgás javításában, a székrekedés legyőzésében és a méreganyagok gyorsabb eltávolításában. Képes az emésztőrendszer megtisztítására is, mely fontos az irritábilis bélszindróma kezelése kapcsán, valamint az epe és az epehólyag stimulálása lévén meggyorsíthatja a zsírok lebontását.

Egy indiai kutatás során a peptikus gyomorfekély kezelésére is alkalmazták az Aloe Verát, mely a betegség kialakulásáért felelős H. pylori nevű baktériummal szemben lépett fel hatásosan antibakteriális szerként. Természetesen ezen a téren több kutatás szükségeltetik, ezért készpénznek nem lehet venni az eredményeket, de kiegészítő kezelésként hatásos lehet ezesetben is.

Hozzájárul a szív egészségéhez

Egy olyan 5000 embert felölő vizsgálatban, ahol a betegek már legalább öt éve mellkasai fájdalomban szenvedtek, az Aloe Vera fogyasztása után nem csak a fájdalom megszűnéséről, de a koleszterin szint csökkenéséről és diabéteszes egyéneknél a vércukorszint csökkenéséről számoltak be.

Egy másik tanulmányban a betegek 12 hét Aloe Vera fogyasztás után 15%-os koleszterin szint csökkenésről számoltak be. De az Aloe Vera ital akár hatásos lehet az érelmeszesedés megakadályozásában is azáltal, hogy megakadályozza a zsírok lerakodását az erek falain, mellyel így hozzájárul a plakkok képződésének és magának az érelmeszesedésnek a kialakulásának meggátolásában.

Az Aloe Vera rendelkezik még ezeken felül egy értágító hatással, mellyel képes csökkenteni a vérnyomást.

Segít a méregtelenítésben

Az Aloe Vera képes a testben található toxinok, méreganyagok eltávolítására. A máj az, ami felelős főként a szervezetben található méreganyagok eltávolításért, s az Aloe Vera kapcsán tanulmányok mutatták ki a májvédő hatását, mely ezeset így hozzájárul a méregtelenítő folyamatok zavartalan lezajlásához. Az Aloe Verában található kálium segít stimulálni a májat és a veséket, mely a két legfontosabb tényező a méregtelenítési folyamatok során.

Természetes forrás az Aloe Verum Classicum aloe vera ital

Ha Ön is természetes, megbízható formában szeretne hozzáférni az Aloe Verából készült italhoz, akkor az Aloe Verum Classicum aloe vera ital egy jóminőségű termékként lehet a tökéletes választás! Járuljon hozzá egészségéhez Ön is az Aloe Vera pozitív hatásaival!

Forrás:
http://www.naturallivingideas.com/aloe-vera-juice-benefits
https://www.healthline.com/health/digestive-health/aloe-vera-juice-for-ibs#overview1
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3872617
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1742-1241.2006.00980.x/full
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4452276
https://www.evergreenbeauty.edu/blog/why-is-aloe-vera-so-good-for-skin-care
https://www.globalhealingcenter.com/natural-health/benefits-of-aloe-vera-juice
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2763764
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4488101
http://journals.sagepub.com/doi/abs/10.1177/000331978503600801