Bankkártyával és készpénzzel is fizethet biztonságosan! payment logo v2

Swiss vitamin U

refluxra, a bélnyálkahártya és a gyomorfal egészségéért

4920 Ft

49 pont  

Az U-vitamin tulajdonképpen egy gyomorvédő tulajdonságú aminosav-származék. A magas hatóanyag-tartalmú Swiss Vitamin U 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz, melyek hatékonyan támogatják a bélnyálkahártya egészségét és regenerációját, felgyorsítják az emésztőrendszeri fekélyek gyógyulását, megakadályozzák a kiválasztó-rendszerben a káros baktériumok elszaporodását és meggátolják a húgyutakban a kórokozók megtelepedését.

Az U-vitamin valójában egy aminosav-származék és nevével ellentétben nem tartozik a vitaminok közé. A szervezetre gyakorolt hatására már régen felfigyeltek, működését az 1930-as évektől kutatják. Gyakran alkalmazzák fekélyes betegek kiegészítő kezeléseként. A Swiss Vitamin U természetes összetevői támogatják a bélnyálkahártya és a gyomorfal egészségét. Vegán kapszula héjba zárt magas hatóanyag-tartalmú készítmény, mely glutén- , laktóz- és GMO mentes.

Az U-vitamin egészségügyi hatásai

Az U vitamin, más néven S-metilmetionin-szulfónium-klorid a vitaminokhoz hasonlóan, kiemelten fontos szervezetünk számára. Hiányában elvékonyodik, majd károsul a gyomor és a bél védelmét alkotó nyálkaréteg, peptikus fekélyek alakulhatnak ki. Emellett szerepet játszik a zsír-anyagcsere folyamatok szabályozásában, a szervezet méregtelenítő funkcióiban is, továbbá a külső és a belső fekélyek hegmentes gyógyulásában. A Swiss Vitamin U fő hatóanyaga hármas hatásmechanizmussal lép fel a reflux ellen, csökkenti a savtermelést, helyreállítja a nyálkahártyát, valamint felgyorsítja a sejtregenerációt. Védelmet nyújt az oxidatív stresszel szemben, ami indokolttá teszi a további kutatást az U-vitamin emésztőrendszeri daganatos megbetegedések esetében történő alkalmazásáról. Ez az aminosav-származék megakadályozza a kiválasztó-rendszerben a káros baktériumok elszaporodását és meggátolja a húgyutakban a kórokozók megtelepedését.

Természetes forrásai közé tartoznak a káposztafélék, fodros kel a spenót, a pak-choi és a spárga. Pótlása rendkívül fontos a bél vagy gyomor nyálkahártyáját megterhelő gyógyszerek szedése esetén, továbbá a fekély kialakulásának kockázatát növelő életviteli tényezők mellett. A Swiss Vitamin U használatát ajánljuk a gyomorfekélyben szenvedőknek, de akár megelőzés céljából is, továbbá a gyomor savtermelését befolyásoló gyógyszereket szedő személyeknek és műtét után, kiegészítő kezelésként. Az S-metil-metionin alkalmazása segítséget nyújthat továbbá a bélnyálkahártya sérülésével vagy elvékonyodásával járó betegségekben szenvedőknek, az IBS kiegészítő kezeléseként, túlzott gyomorsav-termelés és reflux esetén.

Adagolás: 2×1 kapszula naponta. Kiszerelés: 60 kapszula.  OGYÉI 24867/2020

1 Swiss Vitamin U kapszula (460 mg) tartalma:

  • U vitamin (300 mg)
  • Kapszulahéj (Vcaps)
  • Flocel-102 (mikrokristályos cellulóz)
  • Magnézium sztearát

 

A táplálékkiegészitő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.