Bankkártyával és készpénzzel is fizethet biztonságosan! payment logo v2

Masticha kapszula 90 db

(1 vásárlói értékelés)

16715 Ft

167 pont  

A chiosi masticha, azaz Pistacia lentiscus fa gyantája a görög Chios nevezetű szigetről származik, amelyet már évszázadok óta használnak emésztési és szájüregi problémákra.

Elfogyott

OGYÉI: 27741/2021

Az Art of Nature Masticha kapszula 100% Chios Masticha port tartalmaz, azaz a görög Pistacia lentiscus fa gyantáját, amelyet már az ókori görögök használtak különböző emésztési panaszokra, illetve szájüregi problémákra.

A masztika íze az édesgyökér ízére emlékeztet, a Chios sziget lakói a mai napig fogyasztják. Például teát ízesítenek vele, különböző mártásokhoz adagolják vagy akár por formában belesütik a kenyérbe.

A masticha fából kinyert masticha gyanta „kristályok” rágása elterjedt szokás volt már az ókori görögök körében is. Először Hippokratész nevét említik a masticha kristályok kapcsán. Elsősorban emésztési problémákra, megfázásra és leheletfrissítőként használta. A maszticha kifejezés a görög „mastíchein” fogcsikorgatás igéből származik, és az angol nyelvbe is bekerült, mint „masticate”, azaz rág.

A maszticha gyanta kristályokat különbözőképpen dolgozzák fel, jelenleg már számos formában beszerezhető, mint, pl. kapszula, fogkrém, rágótabletta.

Összetevők

Összetevők 1 kapszulában: Chios Masticha por: 350 mg. További összetevők: Hidroxi-propil-metil-cellulóz.

Alkalmazás

Javasolt fogyasztás: Felnőtteknek napi 2-4 kapszula, 30 perccel étkezés előtt.
Tárolás: Száraz helyen, lezárt dobozban, gyermekektől elzárva tároljuk.
Figyelem! Ne lépjük túl a napi előírt adagot!

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Mastic_(plant_resin)

A táplálékkiegészitő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.

Masticha kapszula 90 db termékről 1 értékelés

  1. Bauer Tímea (ellenőrzött vásárló)

    Kiváló termék. Mind a reflux, mind a gyomorfájás eltűnt már 10 nap szedés után. Nagyon örülők, hogy nem a durva antibiotikum kúrával kellett kínlódnom.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük