• Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett

Információk

Minőség és garancia

Szállítás és fizetés

ÁSZF és Adatvédelem

Gyakran ismételt kérdések

A szuperélelmiszerek egészségvédő és betegségmegelőző hatása kimagasló. Koncentráltan tartalmazzák a szervezet harmonikus működéséhez szükséges anyagokat, és rendkívül magas antioxidáns-, vitamin-, illetve egyéb értékes tápanyagtartalommal bírnak. Támogatják az öngyógyító folyamatokat, segítik a sejtmegújítást, hozzájárulnak a szellemi frissességhez és a mentális egészséghez. Nevüket az alább felsoroltak miatt érdemelték ki. 

A bio élelmiszereknek ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból kell származniuk, tehát sem műtrágyával, sem egyéb szintetikus vagy mérgező anyaggal nem kerülhet kapcsolatba a növény a termesztés során. A bio élelmiszerek nem módosíthatók genetikailag, nem tartalmazhatnak mesterséges élelmiszer-adalékanyagokat, és az így előállított élelmiszer biztonságosabb, esetleg táplálóbb és gyakran jobb ízű, mint a hagyományos társai. A biogazdálkodás nagy figyelmet fordít a természetre, jobb a környezet, és kedvezőbb az állatok számára. 

A vitaminokat, ásványi anyagokat, antioxidánsokat és poliszacharidokat tartalmazó gyógygombák felhasználása sokrétű. Egyaránt alkalmazhatók roborálásra, betegségmegelőzése, kiegészítő kezelésekhez és fertőzéses megbetegedésekkel szemben. Összetevőik révén kitűnő immunerősítők, rákellenes hatásukat pedig különféle kutatások igazolták.

A szállítási díj 15000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes, amennyiben a bankkártyás  fizetési módot választja. 15000 Ft érték alatti megrendelés-érték esetén a szállítási díj bankkártyával történő fizetés esetén 1320 Ft.
Utánvétes szállítási mód esetében értékhatártól függetlenül 360 Ft további költséget számítunk fel. Tehát amennyiben 15000 Ft értékhatár alatt, utánvéttel rendel, a teljes szállítási díj 1680 Ft.
Amennyiben 15000 Ft értékhatár felett, utánvéttel rendel, csak az utánvét költségét kell fizetni, ami 360 Ft.

Amennyiben a rendelését 10:00 előtt adja le, úgy a csomagját már másnap kiszállítjuk Önnek, 10:00 után leadott rendelések esetében a szállítás 2 munkanap. A szállítás időpontjáról a GLS futárszolgálat a kiszállítás napján reggel 8:00 óráig e-mailben tájékoztatást küld a kiszállítás időintervallumáról és a futár telefonszámáról.

SimplePay bankkártyás fizetés és készpénzzel való fizetés átvételkor

Ügyfélszolgálatos kollégánknál a 36 70 214 88 84-es telefonszámon, vagy az [email protected] email címen.

Rendelések online nyomon követésének lehetősége, korábbi rendelések áttekintése, kedvezmények, egyedi ajánlatok