• Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett

Szerzőink és szakértőink

szodorai ildiko dr

Dr. Szodorai Ildikó

szakértő

2016-ban végeztem a Debreceni Egyetem Orvostudományi karán, majd hivatásként a fül-gégészeti-szakirányt választottam, mellyel számos embernek tudok segíteni mindennapi problémái megoldásában, mind tanácsaimmal, mind kisebb sebészeti beavatkozások segítségével. 

toth tamas dr

Dr. Tóth Tamás szakorvosjelölt

szakértő

2016 óta érsebész szakorvosjelöltként dolgozom. Jelenleg ösztöndíjasként az Egyesült Államok legjobb kórházaként számon tartott Mayo Klinikán végzek orvosi, kutatói tevékenységet. Fő érdeklődési területeim a hibrid műtéti módszerek az artériás rekonstrukciókban, valamint a krónikus vénás elégtelenség endovaszkuláris megoldásai.

horvath rebeka

Horváth Rebeka

Szerző

Horváth Rebeka vagyok, közgazdászként végeztem az Eötvös Loránd Tudományegyetem Társadalomtudományi Karán. Jelenleg tanulmányaim mellett szövegírással foglalkozom, mely során igyekszem a legpontosabb és legaktuálisabb információkat átadni olvasóimnak. A hiteles adatok feltüntetése mellett fontos számomra az olvasás élménnyé formálása is, így a ráfordított idő kétségkívül megtérül. 

szilagyi agi

Szilágyi Ági

szerző

Szilágyi Ági vagyok, erdélyi származású cikkíró. Mindig is érdekelt az egészséges életmód és a mozgás, emellett az írás is hobbimmá vált az évek során, így a Supergreens-re való cikkek írása által a kellemeset a hasznossal keverhetem. Korábban egyéb témákban írtam cikkeket, mint például légiközlekedés, valamint saját blogot is működtetek utazás témakörben. Kíváncsi természetemnek köszönhetően mindig alaposan utánajárok a témának, bármiről is írok, hiszen fontos számomra, hogy hiteles maradjak. Közgazdasági végzettségem van, az írás mellett egy multinál dolgozom pénzügyi elemzőként, szabadidőmben pedig legszívesebben utazok és olvasok.