• Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett

Meddig érdemes fogyasztani a szuperélelmiszereket

Meddig érdemes fogyasztani a szuperélelmiszereket

Lúgosítás, lúgosító étrend

A lúgosítás, vagyis a lúgosító étrend Dr. Schiffer mikrobiológus által kifejlesztett elmélete azon alapul, hogy az egészséges, lúgosító ételek és lúgosító italok fogyasztásával könnyedén fenntarthatjuk szervezetünk ideális pH-egyensúlyát (vérünk enyhén lúgos kémhatását).A lúgosítás során szervezetünk visszaszerzi öngyógyító képességét, testünkben helyreáll az ideális állapot.

A lúgosítás végeredménye a karcsú test, a gyönyörű bőr, a dús haj, az egészséges csontok és fogak. Lúgosítás során vérünk 4 hónap alatt szinte teljesen kicserélődik, innen ered a mottónk, amit alkalmazunk a rengeteg vitaminban, aminosavban és nyomelemekben gazdag szuperélelmiszereinkre: “Vérré válik”. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy 4 hónap után nem fogyaszthatók továbbra is a szuperélelmiszerek, hiszen az egészségesebb élet fenntartásához állandó jelleggel ajánlott belecsempészni a napjainkba.

„Az vagy, amit eszel.” – igaz ez a mondás.
A friss, lúgosító zöldségek és gyümölcsök fogyasztásával testünk feszes, izmos és erős lesz.

Állandó fáradtságot érez? Elveszítette korábban túlcsorduló energiáját? Nem elégedett alakjával? Az állandó diéták, fogyókúrák semmit nem érnek?

Elképzelhető, hogy Önt is elérte korunk „népbetegsége”: a szervezet elsavasodása. Ahhoz, hogy képes legyen visszanyerni belső energiáját, fiatalságát és karcsú alakját, életmódváltásra van szüksége. Kezdje el ma a lúgosító életmódot, fogyasszon lúgos kémhatású ételeket és italokat, szerezze vissza régi önmagát!

A lúgosító életmódra történő átállásban segíthet Dr. Schiffer egyedülálló terméke, a lúgosító SuperGreens Symbol ital, mely vitaminokkal, ásványi anyagokkal és fitotápanyagokkal látja el testét, segíti a méregtelenítést és kellően hidratálja szervezetét. A „zöld jó ízű lötty” ellenben a hasonló termékekkel kiváló ízű, lúgosító termék, mely segít visszaállítani szervezete pH-egyensúlyát.

Tökéletes hatékonyság

„A világ legjobb, leggazdagabb és legerősebb növényi kivonatait kínáljuk!”

– Dr. Schiffer

Amikor elkezdtük összeállítani a gyógynövény formulát az egészségre és nem a pénzre gondoltunk. Az úgynevezett gyógynövény szakértők szerint az iparilag előállított gyógynövény kivonatok mindössze tíz százaléka tiszta gyógynövény a maradék pusztán töltősúly, az eljárás során keletkezett folyadék.

A nagy különbség köztünk és a többi gyártó között, hogy tisztában vagyunk azzal, milyen érzés szemtől szembe beszélni nagyon beteg emberekkel és mindent megtenni annak érdekében, hogy jobb egészségi állapotba kerüljenek.

Klinikailag bizonyított

A DrNatura-SuperGreens-t csak az érdekli, hogy a betegek jobban lesznek a gyógynövény formulánktól – mert ez hatékony és erős, ami működik!

Valódi emberek, valódi eredmények.

„Elő voltam jegyezve egy szív-és koszorúér bypass műtétre. Aztán a körülöttem lévők tanácsa ellenére visszaléptem és inkább elkezdtem szedni az Önök gyógynövény kivonatát. Nos, nem csalódtam a formula pontosan olyan hatékony, ahogyan ígérték. A koleszterin szintem mindössze négy hónap alatt 450-ről 145-re csökkent. Az anginás fájdalom teljesen eltűnt a vérnyomásom normalizálódott, ráadásul hat kilót fogytam! Ismét fel tudom venni azt a nadrágot, ami utoljára 30 éve volt rajtam. Köszönöm, hogy megspóroltak nekem 10 ezer eurót és megkíméltek egy nagy hegtől a mellkasomon”.

Fallinger János