• Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett

SuperGreens

Bőrápolás belülről? Segítenek a szuperélelmiszerek!

Szuperélelmiszerek hatása | Miért különleges a SuperGreens?

Egyre több szó esik arról, hogy szuperélelmiszerek fogyasztásával egészségesebb és hosszabb lehet az életünk. De, mik is azok a szuperételek, és miért érdemes a SuperGreens teljes értékű szuperélelmiszer termékei közül választani.

Az egészséges táplálkozás nemcsak a betegségmegelőzés egyik alapvető feltétele, hanem abban is segít, hogy megszüntessük, de legalább enyhítsük a már kialakult panaszokat. Ha megfelelő élelmiszereket fogyasztunk, jó eséllyel elkerüljük az elhízást, jobb lesz az általános közérzetünk, tovább megőrizzük szellemi és fizikai aktivitásunkat, egyszóval kiegyensúlyozott életet élhetünk. Ehhez járulnak hozzá a szuperélelmiszerek, amelyek még hatékonyabbá teszik az étrendváltást: gyorsan és szinte azonnal érezhetően javítják az életminőségünket.

Miért szuperélelmiszerek?

Első hallásra a szuperélelmiszerek valamilyen elérhetetlen, futurisztikus tápláléknak hangzanak, amiket csak a leggazdagabbak engedhetnek meg maguknak. Szerencsére erről szó sincsen: szuperélelmiszer vagy más néven szuperétel (angolul superfood) minden olyan természetes élelmiszer, amely nagy mennyiségben és változatosságban tartalmazza az emberi szervezet egészséges működéséhez elengedhetetlen tápanyagokat méghozzá természetes formájukban. Ide tartoznak többek között az ásványi anyagok, vitaminok, nyomelemek, enzimek, esszenciális aminosavak, antioxidánsok, telítetlen zsírsavak.

Éppen ezért, a szuperélelmiszerek ideális alapanyagai az egészségdiétáknak, hiszen a szükséges tápanyagokat ezekkel a legegyszerűbb bevinni a szervezetünkbe. A szuperételek másik előnye, hogy általában nem kell nagyobb mennyiséget fogyasztani belőlük ahhoz, hogy kifejtsék jótékony hatásaikat, illetve fenntartsák a megfelelő tápanyagszintet.

szuperélelmiszerek közé elsősorban egyes hüvelyesek, zöldleveles zöldségek, citrusfélék és piros gyümölcsök tartoznak, ezeken kívül algák (spirulina, chlorella), gombák (pl. shiitake, pecsétviaszgomba), halak (lazac), teljes kiőrlésű gabonák, olajos magvak, fűszerek is szuperételnek minősülnek.

SuperGreens: az optimális megoldás

A szuperélelmiszerek fogyasztásával könnyen hozzájuthatunk a jóllétünket biztosító tápanyagokhoz, azonban előfordulhat, hogy nem áll rendelkezésünkre az ehhez szükséges szuperétel: például egyszerűen azért, mert éppen nincsen szezonja, ahogyan az igazán hatékony, vegyszermentes, (bio) termékekhez sokszor egyébként is nehéz hozzájutni. Bár a szuperélelmiszerekből valóban sokkal kevesebbre van szükség az előírt napi tápanyagmennyiség beviteléhez, könnyen lehet, hogy ezekből sem elég csupán néhány szem, vagy egyetlen kistányérnyi. Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy az íze vagy állaga miatt, nem mindegyik szerepel a népszerűségi listák elején, elég csak az egyébként rendkívül egészséges kelkáposztára vagy az algákra gondolnunk.

Ilyenkor sem kell lemondanunk a szuperélelmiszerekről, hiszen rendelkezésünkre állnak a DrNatura Supergreens termékei: a prémium minőségű kivonatok és őrlemények a legjobb alapanyagokból készülnek, így rendelkeznek a friss szuperételek valamennyi jótékony tulajdonságával.

A SuperGreens termékek előnyei:

  • Prémium minőségű készítmények.
  • A legjobb természetes alapanyagokból készülnek.
  • Koncentráltan tartalmazzák a friss szuperélelmiszerek hatóanyagait.
  • Tápanyagtartalmuk kimagasló.
  • Egyszerűen felhasználhatók.

Valamennyi SuperGreens teljes értékű szuperélelmiszer. A legmodernebb eljárással készülnek, ami garancia arra, hogy mindegyik táplálékkiegészítő az alapanyagául szolgáló szuperételekkel megegyező összetétellel rendelkezik. A SuperGreens termékek tápanyag-koncentrációja rendkívül magas, ezért elegendő kisebb adagot fogyasztani belőlük.

Szuperélelmiszer blog