• Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett

Végtagdagadás
Cser Tünde

SuperGreens: Cser Tünde

Végtagdagadás: „Elkezdtem szedni a Lymph Aktív 2.0-át, hamarosan csökkent a duzzadás, és a fájdalmak is múlni kezdtek”

Soha semmilyen végtag dagadásos problémám nem volt. Hallottam róla másoktól, de magamnál nem tapasztaltam semmi ilyesmit. Idén nyáron váratlanul bedagadtak a lábaim. Először a hiretelen bejött meleg időjárással magyaráztam, meg a cipekedéssel, sok állással, gyaloglással.
Hétvégén pihentettem, akkor le is ment a duzzadás. Aztán később hétközben újra bedagadt, ekkor már a bokám is, és ez a cipőben, ruha alatt is látható volt. Ekkor már le se ment a duzzadás. Innentől kezdve a bedagadás csak rosszabb lett, elég gyorsan felkúszott egészen a combjaimhoz, és fájdalmassá vált. Guggolni, lábakat felhúzni, keresztbe tenni már nem tudtam. Ülni is kinszenvedés volt, mert nyomtam a combjaimat, amik ettől még jobban fájtak. Felállni, leülni alig tudtam, reggelente alig tudtam lemenni a lépcsőn. Fogalmam sem volt, mitől lehet ez a probléma, és nem is tudtam, hogyan tudnám orvosolni a helyzetet. Egy kedves kolléganőm vetette fel, hogy szerinte nyiroködéma problémám van, saját tapasztalatából ismerte fel. Utána olvastam interneten és a tünetek tényleg erre mutattak. Egy ismerős, akinek említettem a gyanúmat, javasolta a Lymph Aktív 2.0 nevű terméket. Nagy reményekkel kezdtem el szedni, biztam benne, hogy nekem is megoldást fog jelenteni a problémámra.
Amint elkezdtem szedni a Lymph Aktív 2.0-át, hamarosan csökkent a duzzadás, és a fájdalmak is múlni kezdtek. Az egész testem megkönnyebbült, mintha egy nagy terhet vettek volna le róla. Újra tudtam mozogni, visszanyertem a mozgástartományomat, és a sporthoz is újra kedvet kaptam. A mindennapi megszokott mozdulatok, mint leülés, felállás, guggolás, lépcsőzés nem jelentettek már gondot.
Nagyon örülök, hogy ilyen sikeresen lehetett kezelni ezt a kilátástalannak tűnő problémát. Mostantól fokozottan figyelemmel fogom kisérni a szervezetem működését, és amennyiben újra hasonló tüneteket észlelnék magamon, már tudom, hogyan háritsam el ezeket már a kezdeteknél.