• Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett

S. Anna

SuperGreens: S. Anna

“Hogyan segített rajtam a Szerrapeptáz”

Krónikus légúti gyulladásom van már 3 éve, mely azzal jár, hogy minden télen körülbelül 2x megismétlődik az akut gyulladás.

3 évvel ezelőtt antibiotikumot és kortikoszteroidokat szedtem és kb. 2 hónap múlva rendbe jöttem. Az akut gyulladás lázmentes volt, azzal, hogy aktív köhögésem van, beszűkültek a légutaim, ami azt jelenti, hogy nehezen szedem a levegőt és nagyon fáradtnak érzem magam.

Van egy saját cégem és 3 kis gyermekem, ezért nem engedhetem meg magamnak, hogy egy hétig otthon maradjak és nyugodtan gyógyuljak.

Tavaly 2x volt gyulladásom és a kezelés mindig tovább tartott egy hónapnál. Csak inhalációs olajokkal (szantálfa, kakukkfű) és egészséges ételekkel gyógyítottam magam, mivel nem akartam antibiotikumot/ kortikoszteroidokat szedni.

Idén a légyúti gyulladásom október elején volt és 2-3 hét alatt sikerült magamat kigyógyítanom ismét az inhalációs olajokkal és az egészséges étrenddel (meleg tea, foghagyma, stb.)

Az akut gyulladás november végén visszajött, amikor is a kolléganőm ajánlotta a Szerrapeptázt.

Rögtön ki is próbáltam a szantálfa inhalációs olajjal együtt 3x naponta, és 7 napon belül tünetmentes lettem. Ami azt jelenti, hogy rekord időben gyógyultam meg!

A Szerrapeptázt második hete szedem – igaz, már tünet mentes vagyok, de megelőzés képen szedem.
Szívélyes üdvözlettel,