• Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett

Dr. Tocsík Károly

SuperGreens: Dr. Tocsík Károly

“A Szerrapeptáz egy természetes enzim, mely lebontja, hasznosítja a fehérjéket.”

Ha az edzőtermek gyakori látogatói közé tartozik, és erősítő edzést végez, bizonyára találkozott már a fájdalommal a vállban, karban. A rendszeres erősítő edzés okozhat gyulladást, duzzanatot, vagy az izomzat károsodását. Ez a folyamat fájdalommal jár és gyakran meg kell változtatni az edzés tervet. A vállat kímélni kell, megnyugtatni, és más torna gyakorlatokat kipróbálni, melyek nem annyira megterhelőek a karizomzatra nézve.

Ha már jelentkezett a fájdalom, nem kell rögtön gyulladáscsökkentő gyógyszerek után nyúlni, melyeknek káros mellékhatásai vannak. Létezik egy teljesen természetes termék, melynek széles spektrumú hatása van mindenféle negatív mellékhatások nélkül az emberi szervezetre. A Szerrapeptáz egy természetes enzim, mely lebontja, hasznosítja a fehérjéket. Egy barátságos baktérium termeli, mely a Serratia családba tartozik, és a selyemhernyó belső szerveiben található.

A szervezet az élete során csak bizonyos mennyiségű enzimet tud termelni. Ezek zöme az ember 27 éves koráig „elhasználódik“. Ezért is van az, hogy a fiatal szervezet gyorsabban kilábal a betegségekből. A test vitális és a regeneráció ebben a korban gyorsabb. A harmincadik életév körül a szövetek regeneráló képessége csökken. A fibrin elkezd lerakódni a szervezetben és különböző gyulladásokat kezd okozni. Ezek a túlzott testi megterheléskor is kezdenek jelentkezni, például egy erősítő edzés után.

„Oldja a gyulladás által keletkezett folyadékot, hozzájárul az eltávolításához, ezzel enyhítve a gyulladás tüneteit és segítve a szövet regenerálódását. Hígítja és feloldja a hurutot, a testben blokkolja azon anyagok felszabadulását, melyek a begyulladt szövetben fájdalom érzetet okoznak, és duzzanatot képeznek. Emellett tisztítja a vért a túlzott mennyiségű fibrintől, mely sűrűsíti a vért és vérrögök kialakulásához vezet. Ezzel segít megelőzni az érrendszeri problémák, infarktus és trombózis kialakulását. Gyorsítja a sebek gyógyulását sérülések illetve műtétek után, megszünteti a fájdalmat a gyulladás helyén. Nem utolsó sorban javítja az antibiotikumos kezelés eredményét, azzal hogy lebontja a védő bakteriális biofilmet, mely a baktérium testét védi,“ mondja a neurológus Dr. Tocsík Károly, CSc.

Az enzimek alapvető fontosságúak a testünk megfelelő helyreállításához. Minden hiány a testben és a felszívódásban az élelmiszerből való tápanyagok elvesztésével jár, amelynek eredményeképpen a korai szövet károsodás és idő előtti öregedés alakul ki. „Egy 70-éves férfinak mindössze 25% enzimje van a 20-évessel ellentétben, és nem elegendő tápanyag, mint a táplálékból, úgy a károsodott bélrendszerből is. A Szerrapeptáz az emberi szervezetre gyakorolt széleskörű hatása által az egyik leghatásosabb ellenszere az öregedésnek, illetve az öregedést lassítja,“ teszi hozzá a neurológus Tocsík Károly. A Szerrapeptáz a Supergreens-től 250 000 SPU-t tartalmaz egyetlen acido-rezisztens (saválló) kapszulában, emellett 110 mg hatóanyagot tartalmaz. A kapszulák a vékony bélben oldódnak, és az Inulin egyidejűleg probiotikumként is funkcionál.