• Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett

Molnár József

SuperGreens: Molnár József

“Kb. 2 hete szedem a Lymph Aktív 2.0-át és Green Icon-t. Már a második nap éreztem a nyakamnál a bizsergő lüktetést, javulást.”

Már régóta meg van a sarcoidózis betegségem 18 éve.A tüdőmön vannak csomók , nyirokcsomók ,melyet 2-3 évente szteroiddal kezelnek. A szteroid hatására felmegy a cukor , jön a depresszió, sok mellékhatás. Mindig kerestem megoldást a betegségemre ,valakinek magától elmúlt, de akinek nem ,annak várható a rosszabbodás .Az orvosok mondták: Skandináv betegség ,nem lehet meggyógyítani csak karban tartani, ez nem rákos daganat azokat a módokat nem lehet rá használni.Próbáltam immunerősítőket, gyógygombákat, teákat. kevés sikerrel.
2011 ben a nyirokcsomó a nyálmirigynél is kinőtt ismét szteroidot kaptam fél évig. 2015 ben a nyakam másik oldalán nőtt ki a nyálmirigy ,a műtétet nem vállaltam. újra szteroid volt a megoldás. 2017 ben már a csomók tovább vándoroltak a vesémben, májban is. Az idő sűrget.
Az interneten bukkantam rá a Lymph Aktív 2.0 és Green Icon termékekre.
Gondoltam kipróbálom. Kb. 2 hete szedem a Lymph Aktív 2.0-át és Green Icon-t. Már a második nap éreztem a nyakamnál a bizsergő lüktetést, javulást. Amikor beveszem a tablettát és felszívódik érzem a tüdőmön a csomókba belenyilaló fájást. Amikor fekszem az ágyon ,levegővételnél nincs sípoló hang. Bízom benne ,hogy segíteni fog, ezért még rendelek néhány dobozzal.
A green Icon is jő hatású termék segíti a székletet., energiát ad, természetes anyagokból van, GMO mentes .Akinek hasonló problémaja van ajánlom minnél előbb vásárolja meg és kezdje el szedni. Fontos hozzá a megfelelő étrend és a sok víz ivás is.
Üdv.