• Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett

L. János

SuperGreens: L. János

“Elmúlt a szemviszketés, a véget nem érő tüsszögések, és ami a lényeg, mindez természetes módon…”

Kedves olvasó!
Körülbelül 7 éve kezdődött, hogy május környékén erős tüsszögés tört rám. Eleinte próbáltam kezelni különféle allergiaellenes gyógyszerekkel, de azoktól úgy el tompultam, hogy állandóan kávén kellett élnem, így hamar beláttam, hogy valami más megoldást kell keresnem. Kitaláltam, hogy amikor előjön a tüsszögés, a mosdó felett az orromba szivok egy kis vizet, amitől ez és az orrfolyás megszűnik. Azonban hol volt a közelemben mosdó, hol nem, így a technika sem vált be hosszú távon. Bár nagyon szenvedek tőle, szerencsés vagyok, hogy csak 2-3 hétig tart nálam ez az állpot.
Idén áprilisban volt szerencsém beszélni egy doktronővel, aki azzal dicsekedett, hogy súlyos allergiás férjével olyan helyekre járt tavaly futni, ahová régebben elképzelhetetlen lett volna, mert erős parlagfű allergiája van. Megemlítette a szerrapeptáz enzimet, amit egy csodaszernek tart, és amitől szerinte óriási változás és életminőség javulás történt a férje életében, és ő maga sem hiszi el, hogy újra együtt járnak futni. Súgva mondta nekem: ha idén sem jön ki rajta a szénanátha, akkor pezsgőt bontanak. Erre kértem tőle egy elérhetőséget a termékhez, és nagyon jó döntés volt, hogy én is elkezdtem szedni!
Fontosnak tartom megemlíteni, hogy a doktornő javaslatára 250000UI dózist kell szedni, mert ez a leghatékonyabb, és persze az sem mindegy, hogy kitől vásároljuk meg a szerrapeptáz enzimet. Mivel a kapszulák csak a vékonybélben oldódnak fel, a doktornő a lelkemre kötötte, hogy étkezés előtt és után legalább fél órával vegyem be. Alig két hét hetes szedés után szinte teljesen megszűnt az allergiám, utána olvastam, hogy a termék erőteljes gyulladáscsökkentő, és ettől élvezhetőbbé váltak a mindennapjaim. Elmúlt a szemviszketés, a véget nem érő tüsszögések, és ami a lényeg, mindez természetes módon, hiszen a szerrapeptáz egy természetesen előállított enzim. Idén kicsit késve kezdtem el szedni, így még nem fejtette ki nálam tökéletesen a hatását, de mindenkit bátran bíztatok, hogy próbálja ki és örüljön az eredményeknek.
Én annyira lelkes vagyok, hogy szívesen megváloszolok bármilyen szerrapeptáz enzimmel kapcsolatos kérdést, ha valaki igényt tart rá, nyugodtan kérjék el az ügyfélszolgálattól az elérhetőségemet.
Gratulálok a termékükhöz, zseniális!