• Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett

Krisztina

SuperGreens: Krisztina

“Mit köszönhetek a Lymph Aktív 2.0-nak”

2015-ben többször is antibiotikumos kezelésben részesültem, ami a nyirok keringési rendszerem összeomlásához vezetett. Szó szerint a fejem búbjától a lábam ujja hegyéig, mindenütt folyt belőlem a nyirok váladék. Érdeklődtem utána, hogy mi a kezelési módja a betegségemnek, de azt a választ kaptam, hogy a nyirokkeringési zavar fekete lyuk a klinikai orvoslásban. Voltam speciális klinikán, ahol fáslizással és a sebek bőrgyógyászati kezelésével engedtek utamra és természetesen feküdjek be kórházba minimum 2-3 hétre, hogy kivizsgáljanak. Legyengült szervezetemmel nem mert vállalni a kórházi kezelést. Nem akartam elhinni, hogy nincs más mód a gyógyulásra. Ekkor találtam rá az interneten a Lymph Aktív 2.0-ra, ami reményt adott, hogy van kiút ebből a szörnyű állapotból.

Sajnos nekem nagyon súlyos lehetett az állapotom, mert javulás csak 1 hónapos kúra után kezdődött. Nagyon nehéz volt szembesülni azzal, hogy az antibiotikumos kezelés alatt 8 kg-ot fogytam és 8kg nyirokváladék halmozódott fel a szervezetemben. Ez akkor derült ki, amikor 1 hét leforgása alatt 8 kg-ot fogytam, úgy, hogy folyamatosan ment el tőlem a víz. A harmadik hónap után beállt a végleges súlyom és nem halmozódott fel a szervezetemben több nyirokváladék. 8 hónapja szedem a készítményt. Mivel alap betegségemből még nem gyógyultam meg, így férjemmel úgy döntöttünk, hogy tovább folytatom a terápiát. Továbbra is szentül hiszem, hogy ennek a készítménynek köszönhetem, hogy megszabadultam azoktól a tünetektől, amit a nyirokkeringési zavar okozott. Mivel a készítmény nem csak a nyirokkeringési zavar tüneteit szünteti meg, hanem sok más jótékony hatása is van, így nagyban hozzájárul szervezetem regenerálódásában.
Ezúton szeretném megköszönni a magyarországi forgalmazóknak, hogy a Lymph Aktív 2.0-át elérhetővé tették számomra. Bele se merek gondolni, hogy mi lett volna velem, ha nem jutok hozzá ehhez a készítményhez.